Baby, I’ve Got The Blue(s)

SONY DSC SONY DSC SONY DSC  SONY DSC SONY DSC
Oke, ik ga het toegeven; ik heb een nieuwe kleuverslaving! De laatste tijd ben ik helemaal into babyblauw, I love it. Ik betrapte mezelf er net nog op dat ik 1 paar babyblauwe pumps in mijn kassamandje van de New Look gooide *oeps*. Deze blauwe blouse gecombineerd met de prachtige statement ketting is geweldig voor het voorjaar. Laat de zon maar schijnen ;-)!

Tas – H&M / Blouse – Zara / Ketting – Zara/ Ring – YSL

4 thoughts on “Baby, I’ve Got The Blue(s)

  1. Hey die ken ik haha! Wat super leuk dat jij ook blogt!
    Misschien ken je me nog, ik liep een keer een dagje mee met Myrthe op het AMFI. Helaas werd het toch Media informatie, en communicatie door de strenge toelating, maar heb het daar ook erg naar mijn zin!

    Ik ga je volgen!

    xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>