Favo Nude Items + Persoonlijk stukje

Schermafbeelding 2014-05-28 om 14.25.30SONY DSC SONY DSCSONY DSCSONY DSC SONY DSC

”If you’re not happy, make a change”

Misschien een beetje cliché, maar het is wel een quote wat mij de laatste weken aan het denken heeft gezet. Zoals sommige van jullie weten zat ik de laatste maanden niet lekker in mijn vel [stress etc.] en heb hierdoor vorige week besloten om te stoppen met mijn minor. Slapeloze nachten, (the bags under my eyes are Chanel ;)) onrustig, futloos etc. Kortom, niet hoe een jongedame van 25 zich hoort te voelen. Dit was voor mij een lastige beslissing, maar soms moet je durven om voor jezelf te kiezen (en ja, dit is heel eng!). Ik ben namelijk niet iemand die snel opgeeft, ga graag door en wil ongeacht alles de eindstreep halen. Aankomende 3 maanden staat voor mij in het teken van bijkomen, leuke dingen doen en me weer volledig op mijn blog gaan richten. Komt goed!

Nu over naar een vrolijker stukje tekst haha. Ik heb voor jullie een aantal favoriete zomer items gefotografeerd. Wat te denken van de kleurrijke statement necklace en het prachtige chiffon jurkje van River Island? Het feit dat er nog een stel ‘melkfles’ benen onder het jurkje vandaan komen, vergeten we maar haha! Kunnen jullie ook niet wachten tot de zon weer gaat schijnen?

Jurkje – River Island / Top – River Island / Nagellak – OPI / Ketting – Forever 21/ Pumps – Mango

 

7 thoughts on “Favo Nude Items + Persoonlijk stukje

  1. Heftig en zeer herkenbaar. Ik ben vorig jaar te ver gegaan; na twee studies en vele diverse zware banen in jeugdzorg en onderwijs, werd het me teveel. Op tijd aan de rem trekken, dus. En volgens mij heb je dat gedaan. Bespaard je een flink aantal maanden overspannenheid, wat mij is overkomen. Take care (en je ketting en top vind ik prachtig, as usual!)

    1. Hi Sonja,
      Thanks voor je lieve berichtje! Jeetje, jij hebt ook een pittige periode achter de rug. Maar volgens mij gaat het nu weer stukken beter met je :)! Ik vond het een lastige beslissing, maar het is inderdaad beter. Ben onwijs moe en bekijk nu alles met de dag. Komt goed, heb nu 3 maanden de tijd voor mezelf ;) X

  2. Fijn dat je op tijd aan de rem hebt kunnen trekken, iets wat ik zelf erg moeilijk vind vooral als het ook met andere mensen te maken heeft die je niet wilt teleurstellen naast jezelf!

    Je maakt prachtige productfoto’s! Kunnen wij nog van leren hihi :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>