Go high or go home..

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC

Hoewel ik zo’n 4 weken geleden jullie nog vertelde dat de sale niet voor mij is weggelegd, show ik bij deze mijn beste/mooiste sale aankoop! Wauw, deze pumps zijn he-le-maal Hilde, denk aan nudetinten, een metallic high heel, so glamorous. De pumps komen van Zara en zijn 9,95 (ja,ik maak geen grapje)! Inmiddels zijn de heels 24 uur in bezit en betrap ik mezelf erop dat ik er steeds naar kijk omdat ze zo pretty zijn! Ik moet eerlijk toegeven dat het wel pumps zijn waarbij je vooral bezig bent met mooi wezen in plaats van dat je er uren op kan dansen (nouja, misschien met een extra wijntje haha). Maar ach, wat maakt dat nou uit met zulke pareltjes aan je voeten..

Wat is tot nu toe jouw beste sale aankoop geweest? Let me know!

10 thoughts on “Go high or go home..

  1. Pretty Pretty! Ik moet geloof ik mijn beste sale aankoop nog vinden haha.. heb wel een super mooi oker geel Zara jasje gescoord, alleen was die maar 20 euro afgeprijsd, ondanks ben ik er erg blij mee! XXX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>