Guess Who’s Back?

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCschermafbeelding-2012-08-21-om-20-08-41 (1)

It’s me! Na een tijd afwezig te zijn geweest in het bloggers wereldje, begon het toch wel erg te kriebelen. Op Instagram/Twitter kreeg ik geregeld de vraag wanneer ik toch weer eens ging beginnen met bloggen?! Het afgelopen jaar heb ik fulltime stage gelopen bij Mooi PR, waar ik ook verschillende fashion/beauty bloggers beter heb leren kennen, leuk!

Aan de hand van deze items uit mijn kledingkast kunnen jullie goed zijn wat voor (style)post er de aankomende tijd gaan komen; glitter, glitter, glitter (dit maakt het leven nou net even wat leuker), prachtige nude-items en beauty posts. Het afgelopen half jaar heeft mijn beauty verzameling (stash om in bloggertaal te praten ha-ha) niet stil gezeten en ben ik verslaafd geraakt aan rode lippenstift, oeps…

X Hilde

5 thoughts on “Guess Who’s Back?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>