Heaven: Urban Decay Naked 3

eeeeSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCWow, wow en nog eens wow! Is het geen plaatje? Voor mijn verjaardag kreeg ik onder andere dit prachtige palette van Urban Decay! Het palette stond al maandenlang op mijn wishlist maar was telkens uitverkocht haha. Er is een prachtige balans tussen mat, metallic en en satin finishes, de oogschaduw smeert werkelijk heerlijk, en en en.. Ik vond het eigenlijk zonde om het aan te raken hihi, voelt een beetje als een museumstuk (overdrijf, overdrijf ;-)). Vooral mijn blog in de gaten houden ladies, er komt deze week nog een look of the day! Wie van jullie heeft dit pareltje ook in zijn bezit ;-)?

2 thoughts on “Heaven: Urban Decay Naked 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>