I’m blue da ba dee da

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC

Terwijl ik op mijn gemak de Zara doorliep, met inmiddels 6 kledingstukken in mijn handen, (en ik bij mezelf denk ‘Oke, mijn armspieren worden bij deze eindelijk weer eens getraind’) stuitte ik met mijn ogen op iets fonkelends in verte. Ik liep als een speer op mijn doel af en zag deze beauty van een ketting. ‘ohemgee deze ketting moet ik hebben en staat ook supermooi bij mijn kledingkast’ ratel ik hardop. In mijn hoofd ga ik al mijn statement necklaces die ik in mijn kast heb liggen langs. Het feit dat ik al 2 blauwe kettingen van Zara heb negeer ik. ‘Ja, ik heb nog geen blauwe ketting waar steentjes in zitten, dus deze moet mee’. Haha klinkt dit herkenbaar? Sja, Life is too short to wear boring jewellery haha. Ik ben dan ook heel blij met dit pareltje!

Ketting – Zara

11 thoughts on “I’m blue da ba dee da

  1. Ik had deze afgelopen weekend ook al gespot, hij is super mooi! Ik ben uiteindelijk met een baby blauwe sjaal naar huis gegaan, heb me dus goed kunnen inhouden haha! XX

  2. Ik heb ook een statement-kettingen verslaving: ze kunnen altijd! En je draagt ze waarschijnlijk ook veel, dus je hoeft je er niet schuldig over te voelen. (Dit zeg ik dan altijd tegen mezelf, haha)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>