It’s So Fluffy

SONY DSCSONY DSCe2Hello all! Ik ben weer terug uit Londen en bijgekomen. Wat een prachtige stad is het toch ook. Helaas heb ik niet eens tijd gehad om één winkel te bezoeken, moest straalbij voorbij de Primark, Victoria’s Secret, Topshop, River Island etc. lopen. Ik kan je vertellen dat dit heel lastig was haha. Ik ga zeker weten een keertje terug om te winkelen en cultuur te snuiven ;-). Voordat ik naar Londen ging heb ik dit prachtige fluffy jasje bij H&M weten te scoren; voor het geval jullie het nog niet wisten, ik ben verslaafd aan fluffy’s. Het zit altijd lekker warm (dat is altijd een goed excuus) en in de lente kan je de jasjes ook nog aan. Ik ben in ieder geval helemaal fan!

4 thoughts on “It’s So Fluffy

  1. Fijn dat je het leuk hebt gehad in Londen, maar wel heel jammer dat je geen tijd had om te shoppen! Ik zou denk ik echt niet voorbij Victoria’s Secret kunnen lopen hihi :)
    Liefs

  2. Mooie hoedjes, het fluffy jasje zag ik zaterdag ook hangen in H&M maar helaas niet meer in m’n maat, hij is heerlijk zacht inderdaad! Veel plezier ermee :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>