Mijn favoriete statement sieraden

Statement1statemnt7645staetmen

Zoals jullie al via eerdere blogposts hebben kunnen lezen, ben ik gek op statement sieraden. Een van mijn favoriete quotes is dan ook ‘shine bright like a diamond’ en dat kan zeker met deze pareltjes. In mijn sieraden stash heb ik wel wat fijnere sieraden zoals kleine ringetjes/Tiffany&Co ketting/armband (mocht er hiervoor interesse zijn voor een blogpost, let me know). Maar als ik een dansje/wijntje(s) in de stad ga doen, pak ik automatisch een opvallende sieraad erbij. Mijn laatst gekochte aanwinst zijn de blauw druppelvormige oorbellen van de Zara! Haha, I know, laat mij ‘los’ in de winkel van Zara en ik kom altijd met een nieuw sieraad de deur uit *oops*. Ligt dit aan mij of hebben jullie daar ook last van ;-) haha.

Draag jij graag statement sieraden of ga je liever voor de kleinere sieraden?

7 thoughts on “Mijn favoriete statement sieraden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>