Nieuwe beautyaankopen; oa YSL Touche Éclat

Blog1 blog3 Blog4 blog2 blog5blog6

Oooooh jongens! Pasgeleden heb ik maar liefst 26(!) kaarsjes uitgeblazen voor mijn verjaardag. Heel cliché maar wat gaat de tijd toch snel haha. Ik heb mijn verjaardag goed gevierd met al mijn lieve vrienden (zo goed, dat ik de helft niet eens meer kan herinneren, damn you Vodka) en ben helemaal verwend. Het is altijd fijn om een paar Douglas giftcards te krijgen, en ik ben dan vorige week ook heerlijk gaan shoppen bij de Douglas. Op mijn verlanglijstje stond al heel lang de YSL Touche Éclat (wordt volop gebruikt door sterren en modellen) en de welbekende MAC Faux lipstick (ja inderdaad, de Kylie Jenner lippenstift). Ik was ook nog op zoek naar een mooie blush en kwam uiteindelijk bij deze blush crème uit van Chanel. In eerste instantie was ik een beetje huiverig voor dit product omdat ik nog de viezige Maybelline Dream Mousse van vroeger voor me zag haha. Toen ik net begon met make-up, was een jaar of 15/16 was, kwam de Dream Mousse in de winkelschappen, vreselijk ‘cake-effect’ op je gezicht en hele poriën zaten erdoor verstopt. Kunnen jullie dit ook nog herinneren? Ik zit erover na te denken om een filmpje op te nemen hoe je YSL Touche Éclat nou werkelijk kan gebruiken. Veel meiden gebruiken het als concealer onder je ogen, maar je kan er zoveel meer mee! Is hier interesse in :)?

3 thoughts on “Nieuwe beautyaankopen; oa YSL Touche Éclat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>