Outfit Of The Day

SONY DSCSONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC Photo Credits: my dear Charlotte de Gier

Terwijl ik deze blogpost aan het typen ben (inclusief grote pot groene thee & een fluffy dekentje), realiseer ik me maar al te goed dat mijn zomervakantie bijna voorbij is.  Zoals jullie hier konden lezen was ik afgelopen mei gestopt met mijn minor omdat ik helaas niet lekker in mijn vel zat. De afgelopen 3 maanden hebben voor mij in het teken van mijn herstel gestaan. Ik heb dan ook veel gehad aan lieve vrienden die me hebben gesteund en waarbij ik altijd mijn verhaal kwijt kon! Het was lastig om voor mezelf te kiezen maar ik ben zo blij dat ik dit heb gedaan. Op een gegeven moment is je batterij op en heb je tijd nodig om op te laden. Volgende week begint school weer, en ja, ik ben best wel een beetje zenuwachtig. Gelukkig zit ik in de klas met hele lieve vriendinnetjes waarvan ik zeker veel steun kan verwachten. AMFI schooljaar ’14/’15, ik zal eens laten zien wie Hilde Lucker is ;)

Back to my outfit (haha ja, die is er ook nog). Misschien niet een outfit die je zo snel bij mij verwacht, maar soms moet je eens wat anders proberen. Ik draag hier op de foto’s mijn nieuwe rokje van Zara. Mijn vader had al de opmerking ‘Hil, het rokje is zeker je favoriet’. En yes, it is. Dit komt omdat ie zo fijn combineerbaar is, overdag naar school doe je er een leuke baggy sweater in, en als je ‘s avonds de stad in gaat kan je de rok mooi combineren met een kanten top en high heels. Wat vinden jullie van mijn outfit?

Rok – Zara / Sweater – Zara / Hoed – Zara / Ketting – Zara / Schoenen – H&M 

8 thoughts on “Outfit Of The Day

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>