Review: Chanel Rose Satin

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSCSONY DSCIk ben al tijden op zoek naar hét perfecte lakje voor de aankomende zomer. Normaliter ben ik snel geneigd om de kleur rood/roze op mijn nagels te lakken omdat dit vaak matcht bij mijn rode lippenstift. Ben ik de die daar zo over nadenkt? Maar met de zomervibes die in aantocht zijn (al is dit momenteel ver te zoeken, volgens mij gaat het zo regenen en onweren haha), ben ik op zoek gegaan naar een mooi lakje wat bij de meeste kleuren van mijn kleding past. Aangezien mijn kast vol hangt met mooie nude tintjes, ben ik op dit shiny peachy nagellak uitgekomen van Chanel. Is het geen pareltje? Het lakken van deze nagellak is heel fijn, na 2 laagjes heb je het bovenstaande resultaat! Laat de zomer maar komen. Wat zijn jouw favoriete zomerlakjes?

Chanel nagellak – Rose Satin Nr. 463 – prijs €23,50

 

7 thoughts on “Review: Chanel Rose Satin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>