Review: Cute kwastensetje Action

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC SONY DSC SONY DSC

De Action; wie o wie kan hier niet uren rondneuzen? Pas geleden liep ik door de action op zoek naar ecoline, ik had een creatieve bui toen het 30 graden was, en kwam ik oog in oog te staan met dit lieve kwastensetje. Als iets roze is, dan ben ik al snel om haha. Wie kan dit nou weerstaan? Voor nog geen 1,50 rekende ik dit setje af. Maar bevallen de kwasten of is het een goedkope miskoop? Een ding is zeker, het setje staat beeldig op mijn dressoir bij alle andere make-upjes. Je kan het dus altijd nog gebruiken als ‘home accessoire’ haha!

Blushkwast: De blushkwast is vrij klein. Doordat de kwast niet veel haartjes heeft, worden de haartjes tijdens het opbrengen platgedrukt. Een nadeel hiervan is, dat je je blush wat streperig op brengt. Je kan de kwast wel prima gebruiken om te contouren!

Oogschaduwkwast: Prima kwastje, de haartjes zijn een beetje hard maar is tijdens het op doen van je oogschaduw geen probleem.

Lipkwast: Ook dit kwastje heeft stevige haartjes. Inmiddels is dit mijn favo lipkwast geworden

Eyelinerkwastje: Het probleem bij dit kwastje is dat het teveel haren heeft! Hierdoor gaat het opbrengen van eyeliner niet optimaal. Zeg maar gerust dat ik na het opbrengen eruit zie als Cruella de Vil

Eindconclusie: Heel fijn kwastensetje om bij je te hebben als je bijvoorbeeld op vakantie gaat! Als ik jullie was zou ik snel naar de Action rennen ;-) haha. Welke kwasten gebruik jij vaak?

7 thoughts on “Review: Cute kwastensetje Action

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>