Review MAC Lingering Kiss

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC

Afgelopen week werd ik uitgenodigd voor een exclusieve preview van de MAC Novel Romance collectie in de Bijenkorf. De prachtige collectie is geïnspireerd op de cliché kaften van de welbekende ‘foute’ romans, resulterend in een hele zwoele, verleidelijke en sexy collectie. De exclusieve collectie is vanaf 6 september te koop in de Bijenkorf en bij de welbekende MAC counters. In plaats van om voor mijn vertrouwde rode kleur te kiezen, koos ik voor een edgy kleur die goed bij de herfst/winter past. Vrij heftig voor mijn doen, maar wat een prachtige kleur! Deze lipstick heeft de naam ‘Lingering Kiss’ en heeft een matte finish.

Ik ben zelf helemaal van fan de MAC lippenstiften omdat ze zo lang blijven zitten. Je kan op je gemak naar een feestje zonder je druk te maken of je hele lippenstift achter blijft op een glas champagne. Ga jij nog iets aanschaffen van de MAC Novel Romance collectie? 

MAC Ringeling Kiss – 18,50 euro

4 thoughts on “Review MAC Lingering Kiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>