Review: MAC Ruby Woo

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC

SONY DSC

Sinds een aantal maanden ben ik gek op rode lippenstift, ik kan niet meer zonder! Omdat ik graag nieuwe merken uitprobeer, heb ik deze keer een review van Ruby Woo van MAC Cosmetics. De laatste tijd ben ik meer interesse gaan tonen in de producten van MAC, vooral omdat men vaak met special editions komen en erg innovatief zijn. Ik vind de kleur van deze lippenstift werkelijk prachtig, het is een mat rode kleur en smeert ook nog eens heel fijn. Nadeel, na een etentje of een drankje moet je toch je lippenstift bijwerken. Eet je 3/4 uur niks (sja. haha) dan blijft de lippenstift goed op zijn plaats zitten! 

Cijfer: een dikke 8! Een klassieker voor in je collectie ;-)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>