Sweet Like Sugar

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC

De sale is al een aantal volle weken aan de gang en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet een type ben die alle rekken met volle aandacht bekijkt. Vooral de tafels waarop alle kleding letterlijk als een kledingbom wordt gebombardeerd sla ik meestal over. Ik doe soms een poging maar ondertussen slaat mijn hoofd op hol en breekt het zweet aan alle kanten uit (hallo klotsoksels) omdat er ondertussen zo’n 14 verschillende handen aan het graaien zijn naar een spelt in een hooiberg. Nee, niks voor mij. Terwijl een ander altijd de beste aankopen doet in de sale *hoe dan* , loop ik altijd snel door naar de nieuwe collectie en zie alle mooie pareltjes voorbij komen. Terwijl ik hoognodig nog een aantal shorts/bikini’s nodig heb, sta ik alweer te kwijlen bij de zoveelste stament necklace, want ja ‘die ene kleur heb ik toch nog niet’. Herkenbaar ;)?! 

Haha, om een lang verhaal kort te maken. Dit prachtige jasje heb ik gescoord tijdens de Zara sale. Ik zag hem hangen en was opslag verliefd. Helemaal Hilde. Is ie niet gorgeous? Wat is jouw beste sale aankoop tot nu toe geweest?

14 thoughts on “Sweet Like Sugar

  1. Mooi jasje! Stiekem wil ik deze ook nog wel. Heb uit de sale een kokerrok en shortje gevist bij de Zara en bij de Bijenkorf nieuwe pumps. Maar eigenlijk mag ik van mezelf even niets meer kopen nu haha (A)

    1. Haha, jaaa die kokerrok die jij uit de sale hebt gevist vind ik ook ZO mooi <3! Ik wil die eigenlijk ook nog, alleen dan in het roze :p! Heb eigenlijk hetzelfde probleem dat ik niks mag komen, ben bewust al 2 weken de stad niet in geweest haha.

      1. Ik heb die kokerrok in het roze voor 12 euro besteld op ebay ;) Gister binnengekregen maar nog niet kunnen passen. Hij is wel iets dunner.

        En heb net dit jasje maar besteld haha, met 50% kon ik het niet laten…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>