Treatwell: Glamorous haar door Theatre de Coiffure

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCVia Treatwell werd ik enthousiast benaderd voor een leuke samenwerking! Maar, wat is Treatwell? Treatwell is een online boeking platform voor beauty en wellness behandelingen, waar je je kapper, massage of spa (en alles er tussenin) kunt boeken. Dit kwam mij perfect uit! Ik liep al wekenlang met de gedachte rond dat ik graag weer een keertje naar de kapper wilde gaan. Doordat ik lang en dik haar heb, was het wel weer eens tijd voor een goede opknapbeurt! En met de feestdagen in het vooruitzicht wil je er toch een beetje netjes bij lopen.Je kunt kiezen voor een kapper bij je in de buurt, maar bijvoorbeeld ook voor een kapper in een andere stad of dorp in de buurt. Zelf koos ik voor een kapper in Amsterdam omdat ik zelf ook op school zit in Amsterdam. Hierdoor kon ik gemakkelijk een keertje uit school langs gaan. Het fijne van Treatwell is dat je je afspraak online kan boeken. Bij dit boekingsysteem heb je een heel fijn overzicht van alle kappers, foto’s van de desbetreffende zaken en je ziet ook gelijk hoeveel je kwijt bent voor de kappers behandelingen. Vooral het laatste is erg fijn, zelf heb ik vaak genoeg meegemaakt dat je bij het afrekenen nog wel eens verbaasd was over de prijs.

Ik maakte een afspraak bij Theatre de Coiffure aan de Rozengracht in Amsterdam. Bij aankomst werd ik vriendelijk ontvangen door Fady. Eerst werd er goed naar mijn haar gekeken en heb ik uitgelegd wat ik graag met mijn haar wilde doen. Voor mij is het erg belangrijk dat mijn haar niet te kort wordt geknipt (echt alleen wat nodig is haha), goed wordt uitgedund en dat er mooie laagjes in mijn haar zitten. En ik ben zo blij met het resultaat. Fady ging deskundig te werk. Ik voelde me een echte glamourprinses, ben zo tevreden over mijn haar. Wauw, ik vind de combinatie van klassieke met een flirty twist geweldig. Ik ben fan! Wat vinden jullie van het uiteindelijke resultaat geworden? En hebben jullie wel eens bij Treatwell geboekt?

Bij deze wil ik Fady van Theatre de Coiffure & Treatwell bedanken voor deze fijne behandeling en mijn fantastische haarlook! 

7 thoughts on “Treatwell: Glamorous haar door Theatre de Coiffure

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>