What’s in my bag?

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC

Zelf vind ik het heel leuk om in iemands anders tas te neuzen (nieuwsgierig), vandaar deze blogpost! De tas die je op de afbeelding ziet is momenteel een van mijn favo tassen, niet te groot en past bijna bij iedere outfit (met taupe en goud doe je het bij mij al snel heel goed)! Mijn Iphone sleep ik altijd mee, als ik onderweg ben kan ik niet zonder muziek. Aangezien ik mijn Iphone nogal vaak in mij tas ‘gooi’ , heb ik ter bescherming een prachtig roze Michael Kors hoesje. Make-up reist altijd met mij mee, je weet maar nooit wat je later op de dag nog gaat doen, voor hetzelfde geldt sta je ‘s avonds opeens in een hippe cocktailbar aan een Mojito te nippen haha. Make-up producten die ik altijd bij me heb: mascara, rode lippenstift, oogschaduw, nagellak en niet te vergeten concealer.  Wat heb jij altijd bij je in je tas ?

Tas – By Harper / hoedje – Zara / Iphone hoesje – Michael Kors / Ketting – Mi Moneda / Armband – Marc By Marc Jacobs / Nagellak – OPI / Zonnebril – Forever 21 / Oogschaduw – Urban Decay / Concealer – Catrice / Lippenstift – Babor / Mascara – Smashbox 

p.s Mystyleoffashion.nl is genomineerd voor de Zalando Blogger Awards 2014. Zou het leuk vinden als je op mijn blog jouw stem uitbrengt ;-) 
Zalando's Blogger Awards 2014

 

7 thoughts on “What’s in my bag?

  1. Leuk om de inhoud van je tas te zien. Wel ‘gevaarlijk’ om het naked palette zo los in je tas mee te nemen, ik zou echt bang zijn dat ie kapot gaat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>